dijous, 28 d’agost del 2014

Carta oberta a tots els catalans...

Hola,

Jo ja m’he inscrit a la Via Catalana 2014! Ho he fet perquè estic convençuda que aquest any és el decisiu. L’Onze de Setembre hem d’omplir els carrers per omplir les urnes el 9 de novembre.


Amb un gran mosaic humà, traçarem una V amb els colors de la senyera, a la Diagonal i a la Gran Via de Barcelona. Serà una imatge molt potent per explicar al món que votarem.


És un repte logístic encara més gran que el de la cadena humana de l’any passat i per aconseguir-ho és clau que tots hi tinguem un lloc assignat.


Inscriu-t’hi ara. Només has de clicar aquest enllaç:


https://actua.araeslhora.cat/i1

Ara és l'hora de demostrar què som capaços de fer pel nostre país, pel nostre futur. Només depèn de nosaltres!


El text anterior és d'un correu electrònic enviat per Carme Forcadell perquè les persones que ja ens hem inscrit animem als que encara no ho han fet.

Ja sabem que serem moltíssims, això no ho dubtem; però si volem que la "V" quedi ben formada, com una senyera perfecta, no s'hi val que a Passeig de Gràcia-Gran via hi hagi cent mil persones i Gran Via entre Casanova i Aribau n'hi hagi mil.

Hem d'estar situats de forma homogènia. Quan ens apuntem diem si portarem una samarreta groga o vermella. Qui la pugui comprar que ho faci (amb això s'ajuda a finançar l'ANC) però no és pas obligatori. Jo mateixa he triat groc perquè no em va bé fer la despesa de dues samarretes noves (una per mi i una pel meu marit) i portarem les de l'any passat. Qui no té una brusa, una camisa, un vestit on predomini el vermell o el groc? ;-)

Queden DUES SETMANES!! Apunteu-vos avui mateix, si us plau!

3 comentaris:

  1. Estem apuntats, jo també he rebut aquest correu i també volia compartir-lo...

    T'has abançat i has fet ben fet!! Gràcies, Assumpta!!!

    ResponElimina