dissabte, 25 de gener del 2014

Atenció!! Molt important!! Que Alícia Sánchez Camacho es disculpi!

Amics,

Des de Twitter estem recollint signatures per demanar que Alícia Sánchez es disculpi per les declaracions totalment fora de lloc fetes ahir en les que comparava l'ambient separatista català amb l'ambient a Euskadi quan ETA assassinava.

Ahir vespre, a iniciativa de Míriam Nogueras, membre del Cercle Català de Negocis, la gent es va començar a afegir a la idea, encara abstracta, de poder denunciar a la dirigent del PP per les seves paraules. Després n'Isidre Calbo Pellicer, de Castellvell del Camp,  va fer la petició a través de Change.org. Ja portem gairebé 2.500 signatures (persones que han recolzat la proposta amb noms i cognoms).


Els catalans no tenim por... Ja poden atacar, ja poden provocar, ja poden intentar provocar reaccions violentes per després aprofitar-se'n... que nosaltres sempre respondrem de forma pacífica. Això sí: ser pacífic no vol dir callar, per tant, si voleu afegir-vos i signar, aquí teniu l'enllaç. I aquest és el text que acompanya a la petició.

Avui la Sra. Sanchez Camacho ha comparat la situació de les persones que volem exercir el nostre Dret Universal de decidir, amb els terroristes del País Basc.

Aquestes paraules, que a molts de nosaltres ens fereixen, haurien de ser reprovades per alguna institució, sigui pública o privada, i demanar una compareixença especial en el Parlament de Catalunya per a que públicament retiri aquesta comparació.

Els Catalans i Catalanes, estem reivindicant de forma clara i massiva un Dret que ningú ens pot negar, i una comparació com la que ha fet és absolutament indigna d'un parlamentari, que diu defensar els nostres Drets. Quan nosaltres de forma totalment legal i PACIFICA sortim al carrer demanant que la consulta sigui possible.

Per tant, i de forma immediata exigim la rectificació a aquestes paraules d'ella i del grup parlamentari al que representa.
Afegiu-vos!! Signeu, si us plau!!

Actualitzat a les 16:00

10 comentaris:

 1. Signat... menteixen, difamen, confonen constantment i es pensen que som idiotes...

  ResponElimina
 2. Dubto que ho faci (disculpar-se), però la veritat es que ja s’ha retrata ella soleta... recony quin espècimen!

  ResponElimina
 3. Crec que ho fan be, molt be, es van posan en evidencia amb els seus anels imperialistas

  ResponElimina
 4. Crec que ho fan be, molt be, es van posan en evidencia amb els seus anels imperialistas

  ResponElimina
 5. Un partit que va muntar la il·legal Guerra del Golf i que ens tracti de violents... Manel, baixa!

  ResponElimina
 6. Gràcies a tots els que heu anat passant i deixant la vostre signatura!! En aquests moments som 8.801 :-)))

  ResponElimina
 7. He signat, malgrat que penso que no hauríem de fer cas, a aquesta persona. No només insulta els catalans. També ho fa amb les víctimes d' Eta.
  Fita
  Passaré l'enllaç a les meves amistats.

  ResponElimina
 8. Gràcies!! Moltíssimes gràcies!! JA PASSEM DE 30.000!!!

  ResponElimina
 9. Avui el meu bloc compleix 8 anys i faries que fos el bloc més feliç de la catosfera si et passessis a felicitar-lo, moltes gràcies!

  ResponElimina