dijous, 30 d’abril del 2015

Assaig d'elogi a la parada

La Consol, del blog HORA BLAVA, també ens regala text i imatge en un micro-relat molt actual

A tots aquells que treballen amb il·lusió
perquè ben aviat tinguem un estat
lliure i independent.

Enquadro la parada des del visor de la màquina i faig un clic. Oh, que cansada estic de la meva parada estrafolària, desordenada i plena d'andròmines. I com m'agradaria refer-la tota perquè la imatge fos neta, minimalista, elegant i bella. Però aleshores, a la reunió, els col·legues dirien desaprovant: "el nostre veritable reclam està en la nostra presència, la nostra convicció i la força de les nostres idees". No he d'aconseguir mai el meu desig i em quedaré a la parada. Car també m'agrada aquest salvatge indret, saber acollir a tothom, trobar un somriure amable i una veu amiga, i ser un lloc de trobada per a nosaltres.

6 comentaris:

 1. Mireu què maca la parada! :-)
  Aquests dies n'hem vist moltes, per Sant Jordi... i també en veurem moltes amb el tema de les eleccions, o, tot sovint, parades independentistes... m'agraden! i, com diu el relat, el reclam està en el sol fet de ser-hi, en el convenciment i la il·lusió! :-) El meu aplaudiment a les persones que hi són, sempre amb un somriure, sempre il·lusionades ;-)

  ResponElimina
  Respostes
  1. Sí, la il·lusió és contagiosa. Seràla població activa i conscienciada la promotora del canvi social. Entre tots farem que la independència es faci realitat.

   Elimina
 2. Molt maca la parada però sobretot carregada d'il·lusió

  ResponElimina
  Respostes
  1. Plena d'il·lusió, esperança, consciència i molta constància.

   Elimina
 3. "el nostre veritable reclam està en la nostra presència, la nostra convicció i la força de les nostres idees". No hi puc estar més d'acord!

  ResponElimina