dissabte, 30 de maig del 2015

On és el meu estel?

La Maria Roser del blog Petiteses ens envia aquest conte ple de sentiment. 
Moltes gràcies M Roser!

ON  ÉS  EL  MEU  ESTEL  ?

Cada dia, quan ja és negra nit, surto al terrat per veure si albiro algun estel, cosa que no passa gaire sovint, pels vols de Barcelona. Amb els colzes repenjats a la barana, entre les flors i la senyera, contemplo el cel...
Dels pocs estels que aconsegueixo veure, n'hi ha un que em crida especialment l'atenció, perquè el veig cada dia i sempre el tinc al davant, només cal que alci els ulls ...M'hi puc passar força estona mirant-lo i somniant coses agradables, que m'agradaria que es fessin realitat i penso que el meu estel( ja me n'he apropiat) les pot fer possible.

Ja feia uns dies que al capvespre , el cel s'ennuvolava i, és clar, era inútil buscar el meu amic, perquè d'astres ni un i jo estava molt  trista, fins i tot, les flors estaven una mica pansides...La primera nit que el cel va tornar a estar serè, vaig sortir, amb l'esperança de retrobar-lo, però ai las, no hi era. De cop hi volta em va semblar veure alguna cosa que brillava a prop meu i ves per on, allà descansant sobre la senyera i havia el meu estel...I en aquell moment vaig ser feliç, perquè ara tenia una estelada, i l'esperança que es fes realitat un dels meus somnis més preuats, ella n'era el símbol!!! Fins i tot, les flors havien reeixit, perquè començaven a respirar aires de llibertat.


El meu estel, resplendeix més que mai!

M. Roser Algué Vendrells

9 comentaris:

 1. Gràcies per participar, M Roser... Que no parin de resplendir els nostres estels!!!

  ResponElimina
 2. La propietat del teu estel és compartida.
  La seva llum arriba lluny.

  ResponElimina
 3. Espero que sí, que pugui compartir la seva llum i que arribi a l'infinit!

  ResponElimina
 4. RESISTENCIA ANTIESPAÑOLA2 de juny del 2015, a les 18:59

  COMUNICAT
  --------------------


  Després de les eleccions municipals i autonòmiques dutes a terme recentment, s'han obert unes expectatives inusitades fins a la data davant l'espectacular irrupció al mapa polític de forces gairebé desconegudes fins fa poc més d'un any, Podem (amb diverses marques) i Ciutadans, que han pres auge oferint mesures màgiques que solucionin la urgent necessitat d'àmplies capes de la societat, sotmeses
  sense objeccions a la maquinària explotadora espanyola.

  D'altra banda, la dreta neofeixista, representada principalment en el bipartit (pp-psoe) ha patit una seriosa garrotada a les urnes, extrem reconegut sobretot pels dirigents del PP, i no tant, o directament negat, per part dels sequaços del psoe, que únicament treuen pit i afirmen cínicament que han guanyat.
  És obvi que el feixisme espanyol és cada vegada més una bèstia ferida, que s'agafa al poder tot i els seriosos correctius que rep a les urnes.
  El pp està en plena crisi, i el PSOE creu ser el centre de totes les mirades, i els seus capitostos es freguen les mans pensant en futurs pactes que els mantinguin en els seus llocs de privilegi.

  Dels partits emergents, es poden treure diferents conclusions sobre aspectes rellevants del seu ideari.
  De la formació autodenominada ciutadans, que procedeix d'una escissió del PP a Catalunya, poc o gens podem esperar d'positiu. No són més que una prolongació maquillada del PP, la seva marca blanca, una espècie de llop amb pell de xai.

  Dels exmilitants del 15-M, coneguts per la denominació Podem, i diversos noms usats en les eleccions municipals (Ara Madrid, Barcelona en comú, etc.) esperem que estiguin a l'altura de les expectatives que estan creant, i que no es quedin en foc d'encenalls, recalcant, però, que la Resistència veu amb bons ulls els programes socials als quals poden aspirar col·lectius com Podem, però sense deixar de banda l'avanç clar i decidit en la negociació, i la recerca d'acords amb les formacions independentistes per assolir en un curt termini formes de solució a les inquietuds nacionals dels pobles i que permetin sentir la veu de la ciutadania de les nacions que aspiren a assolir cotes dignes de democràcia, el restabliment de drets conculcats per l'aparell de poder espanyol, i poder així, mitjançant la seva lliure expressió democràtica, aconseguir la merescuda llibertat i la construcció nacional, mitjançant la formació de nous estats, en una Europa cada vegada més competitiva i que es debat en grans incerteses econòmiques, socials, etc. degut, en bona mesura, a la rèmora que li ha suposat el fracàs del fallit estat espanyol, al qual han de sufragar per no llastrar encara més l'economia europea, a causa dels continus malbarataments i mals usos dels que han fet gala des dels partits corruptes PP- PSOE.

  ResponElimina
 5. RESISTENCIA ANTIESPAÑOLA2 de juny del 2015, a les 19:00

  Si Podem (i les seves marques blanques) porten a terme polítiques, que (a més de centrar-se en bona mesura, en aspectes econòmics que contribueixin a sanejar els devastades arques) serveixin també per atendre les justes i històriques reivindicacions dels pobles que aspiren a lliurar-se del jou espanyol, hauran donat passos importants per obtenir el beneplàcit de la nostra organització.

  S'han esforçat molt, des dels seus començaments, a donar a entendre la seva presumpta implicació en processos i formes de pensament d'esquerra, i ara que tocaran el poder, tindran ocasió de demostrar-ho. Tot i això, si des de la Resistència veiéssim que aquesta formació que tantes il·lusions a aixecat, no fes honor a això, i si no s'avancés eficaçment pel camí de la llibertat i de l'expressió de la voluntat de les nacions, seríem els primers a fer-ho veure i en mostrar el nostre profund desacord.
  No donem suport, de cap manera, governs que estiguin basats en pactes amb els neofeixistes del PSOE-PP, ja que tots dos són diferents gossos amb el mateix collaret.
  El PSOE i el PP, com profunds defensors de l'espanyolisme més ranci i caspós, i per tant, com a enemics decidits de la llibertat de les Nacions de l'anomenat estat espanyol, no poden ser punts de suport per als pobles, als que sempre han utilitzat en el seu profit propi i als que han plomat sense compassió per creixença personal dels seus dirigents i afins.

  A les formacions independentistes, els animem a ffffffseguir lluitant en els processos de construcció nacional començats o en projecte, ja no deixar-se vèncer mai pels quals tant gaudirien veient enfonsar l'esperit col·lectiu dels seus pobles.
  Dediquem una salutació especial al Poble Català, que porta ja diversos anys en primer pla de l'actualitat política, seguint el seu procés de transició nacional cap a la llibertat, malgrat els múltiples obstacles i traves que se segueixen trobant.
  Amb caminar ferm i decidit ho aconseguirem, més aviat que tard.

  Endavant, Pobles!
  No us rendiu, prosseguiu la lluita pel camí cap a la llibertat!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Vull deixar clar que jo no he colat aquest comunicat tan polític i no sé qui són aquestes persones, independentment que pugui o no estar-hi d'acord...

   Elimina
  2. No pateixis, maca, això crec que tots ho teníem clar :-)

   Elimina
 6. Quina història tan maca!! Una senyera independentista amb un estel de veritat! Aquesta segur que ens porta a realitzar el nostre somni! :-)

  ResponElimina
  Respostes
  1. Gràcies Assumpte, es veu que els estels serveixen per més coses que per fer bonic a les nits...

   Elimina