dimecres, 23 d’octubre del 2013

Els GarciaUn vídeo que ens  ha  fet  arribar  la  Gerònima.  Gràcies!!!

7 comentaris:

 1. Comento perquè m'he vist el vídeo de principi a fi, molt ben explicat, però sobretot la primera part. Una mica demagògic pel que fa a la independència, que no ens venguin que aquí seran flors i violes i que anirem saltant i ballant pel carrer. Les passarem magres tot i conservar els nostres diners, hi ha moltes coses que pagar. No tot serà tan bonic, però el que serà bonic segur serà veure'ns lliures per fi. A partir de llavors, a treballar dur per aconseguir l'estabilitat, que d'això en sabem un munt els catalans. Però no ens pensem que serà fàcil, que no ho serà. I immediat menys.

  ResponElimina
 2. Jo també l'he vist sencer... Sembla ser que l'autor va prometre que si arribava a "x" visites el seu YouTube es tallaria el cabell al zero... i ho va haver de fer perquè va superar en molt les visites previstes :-)

  El cert és que està clar i molt ben explicat... Que potser no tot anirà súper bé al principi? Ja ho imaginem, però prefereixo anar "justa" perquè s'està construint Catalunya que anar "justa" perquè Espanya es queda els nostres calers... així que gràcies a l'amic Jordi i als Garcia ;-))

  ResponElimina
 3. Per cert, mireu quin comentari ha posat el mateix autor:

  GRACIAS por todas las felicitaciones e insultos que me habéis dedicado, ambos me alegran por igual. Las felicitaciones por razones obvias y los insultos porque son junto con las mentiras y el discurso del miedo la típica reacción primitiva del ser humano cuando no tiene ningún argumento racional para justificar lo injustificable.

  ResponElimina
 4. Gràcies per penjar el vídeo!
  I penso igual! un bon comentari el de l'autor!

  ResponElimina