divendres, 29 de novembre del 2013

Suport pel dret a decidir des d'Alacant.

Avui he rebut  un correu,  de Joan-Lluís  Moreno,  que  em deia  així:

Benvolguts amics i benvolgudes amigues:

Us envie l'enllaç d'un curtmetratge del qual sóc guionista, pensat i fet a Alacant, que vol ser la nostra contribució a la reflexió sobre el dret a decidir dels pobles i en el qual volem manifestar el nostre suport a la Via Catalana.

Si us agrada, espere que ens ajudeu a donar-li difusió.

Una abraçada.

Joan-Lluís

4 comentaris:

  1. Genial el vídeo! Se n'ha de fer difusió, és un símil que molts hem pensat, però veure-ho representat d'aquesta manera posa els pèls de punta. La nostra situació amb España és tan extrapolable a un matrimoni que fa por. I ara què, tots els unionistes s'identificaran amb aquest dèspota i masclista? Si ho fan es retraten, és clar. I dir que no és comparable... ja no cola.

    ResponElimina
  2. Els actors són genials i la situació impressiona... I ningú podrà dir que és exagerat perquè és ben bé així (i això sense comptar els extremistes que ens enviarien bombes i ens posarien a tots a la cambra de gas...) Aquest home podria ser ben bé un "unionista moderat".

    ResponElimina
  3. Veient aquest document en clau independentista t'adones de la seva simplicitat. Em costa creure que avui dia encara hi hagi gent que s'oposi al dret a decidir i es digui demòcrata.

    ResponElimina