dilluns, 29 de setembre del 2014

Demà a les 19 hores

El Tribunal Constitucional espanyol té previst reunir-se avui mateix, dilluns, a les 19h. És gairebé segur que admetrà a tràmit els recursos presentats pel govern espanyol contra la Llei de consultes i contra el Decret de convocatòria del 9N.

Immediatament que el TC accepti a tràmits ambdós recursos suspendrà la consulta de manera cautelar.

Si, com sembla més que segur,  tot es desenvolupa seguint aquest cronograma, L’Assemblea Nacional Catalana, tal com ja va anunciar fa dies vol manifestar el següent:

1. La Consulta del 9N se celebrarà en la més estricta legalitat perquè el dia 23 de gener de 2013 el Parlament català va aprovar la Declaració de Sobirania i el divendres 19 de setembre va aprovar per una gran majoria la Llei de Consultes que permet la convocatòria i la celebració de la Consulta del 9N. És en virtut de la legalitat catalana que celebrarem aquesta Consulta.

2. Som davant de la gran oportunitat històrica per començar units un país nou. És la gran oportunitat per resoldre els problemes nacionals i socials que patim i assegurar-nos un país millor per a tothom. Per aconseguir-ho, iniciem la campanya unitària Ara és l’hora.

3. És per això, que convoquem els ciutadans i ciutadanes de Catalunya a concentrar-se  davant dels respectius ajuntaments, demà dimarts, dia 30 de setembre, a les 19h amb un únic objectiu: començar la campanya Ara és l’hora.. Començar la campanya que ens portarà a votar i guanyar el 9 de novembre! Taquem de groc places i carrers amb les nostres samarretes!

4 comentaris:

 1. Hi haurà xocolatada?

  PD: Soc l'únic que no veu la imatge del final?

  ResponElimina
  Respostes
  1. Jo tampoc la veia, Pons, així que he posat la que suposo que volia posar la Carme ;-) Espero que ara sí que es vegi!

   Elimina
 2. De bon matí m'he "calçat" la samarreta groga i no me la treuré fins que no acabi la concentració del davant de l'Ajuntament de la meva ciutat.
  Al vespre, temps de rentar-la, estendre-la i demà tornar-me-la a posar.

  ResponElimina