divendres, 10 de juliol del 2015

Escalfant motors per l'11 de setembre


L’ANC vol omplir la Meridiana l’11S per fer el "pas definitiu" i posar la primera pedra de la República Catalana

Omplir l’Avinguda Meridiana i dotar de contingut la República Catalana. Aquest és el doble repte de la mobilització que l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) organitzarà el proper Onze de Setembre, tal com s’ha anunciat aquest diumenge durant l’Assemblea General Ordinària celebrada per l’entitat al pavelló Barris Nord de Lleida.
L'objectiu és el de convertir les eleccions del 27S en un plebiscit amb una victòria clara per la independència, "el pas definitiu", tal com ha explicat el coordinador de la comissió de mobilització social, Josep Sabaté. "L'Av. Meridiana es convertirà en el carrer major de la República Catalana"; "dibuixarem 135 trams i els omplirem de contingut"."Obrirem la Meridiana, la Via del Sí" per transportar els eixos de la República Catalana. "Farem plebiscitàries i definitives les eleccions del 27S".
Els 10 eixos de la nova República catalana que l’Assemblea i milers de catalans i catalanes traslladaran l’Onze de Setembre des de l’Avinguda Meridiana fins el Parlament de Catalunya seran: regeneració democràtica, oberta al món, benestar i justícia social, innovació, sostenibilitat, equilibri territorial, solidaritat, igualtat, educació i cultura i diversitat.
L’acció de la Diada vindrà precedida d’un estiu ple de mobilitzacions arreu del país per consolidar i fer arribar a tothom el missatge que la independència és l’única oportunitat per construir un país nou i millor. Aquestes accions s’articularan a partir de fomentar l’anàlisi i el debat al voltant dels 10 eixos presentats com a base de la República catalana que construirem a partir del 27 de setembre.

5 comentaris:

 1. Una veritat meridianament autèntica.
  Allà ens trobarem, per a que aquest 11 de setembre sigui tan reivindicatiu com els 301 anteriors, i tan important en concurrència com els darrers 4 anys consecutius:
  2012: Gran manifestació
  2013: Via Catalana
  2014: V
  2015: República!!

  ResponElimina
 2. jo ja estic cansat, no podem enllestir-ho d'una vegada i deixar-nos de coll... d'allargar-ho tant...?

  ResponElimina
  Respostes
  1. Tots estem cansats, Deric, però no podem estar-ne, no podem fer figa... per moltes coll... que facin i que facin, aquests polítics... si nosaltres no hi som, encara serà pitjor.

   Donec Perficiam, Deric, fins aconseguir-ho!!! Ànims i endavant!!!

   Elimina