dimecres, 27 de setembre del 2017Siusplau feu-ne difusió

La Llei 10/1994 de la Policia de la Generalitat-Mossos d'Esquadra diu al preambul "el respecte que la policia deu a la societat a que pertany i d'on prove el seu mandat, l'obliga a utilitzar els recursos coactius solament en situacions extremes i amb una aplicació escrupolosa dels principis d'oportunitat, proporcionalitat i congruència.

La llei és clara: parla de situacions extremes. Una multitud de gent pacifica que vol votar no és una situacio extrema i no correspondra fer servir la força. La llei ampara que Mossos no actui amb força contra la gent.

La mateixa Llei diu, en el seu preàmbul, que els ultims destinataris de l'activitat policial són els ciutadans i la seva protecció. Si la gent actua pacíficament Mossos no pot anar contra ells. 

La llei que regula el CME els ampara a no acometre contra multituds pacifiques.

I per més Fiscal General entestat en fer de braç executor de l'opressió del PP sobre Catalunya, aquesta Llei és la que regeix l'actuació de Mossos i és més que una resolucio d'un Fiscal.

El CME no ha de plantejar-se si desobeeix al Fiscal, es tracta d'obeir una Llei, la 10/1994 d'11 de juliol, que ningú ha declarat inconstitucional.
I encara hi ha més. L'article 3 d'aquesta Llei, parla de protegir el lliure exercici dels drets i les llibertats i de garantir la seguretat ciutadana. I de vetllar per la convivència pacífica  i la proteccio de persones i bens.

Catalunya ha demostrat en la cel.lebracio dels darrers 11 de setembre ser una societat absolutament pacífica i mai ha alterat la pau i la convivencia en la seva voluntat de ser escoltada sobre quin vol que sigui el seu futur.

Per tant res justifica una actuacio repressiva de Mossos per més que la Fiscalia s'entesti en voler ordenar un repressió del CME cap a la ciutadania catalana.
Nomès la voluntat de la Fiscalia de reprimir al poble de Catalunya pel seu alçament democràtic explica una ordre d'aquest tipus.
Pero si tot discorre pacificament mossos no han d'actuar perquè la seva funció és vetllar per la convivencia pacifica i si la convivència hi es no te rao de ser la seva actuació i menys sentit tindria actuar per destruir aquesta convivència.

Arribats aquí, és fàcil deduir que és la Fiscalia qui vol trencar la pau i posar en risc els drets dels ciutadans.
Aquesta es la lectura que cal fer i que cal mostrar a Europa i al món sencer.

En un Estat de Dret el recurs al Dret Penal es sempre la ultima ratio
El Fiscal sense una base real esta imputant delictes i amenaçant i ordenant mesures cautelars restrictives de drets com a primera reacció.
La Fiscalia i el PP volen destruir l'Estat de Dret. Ells, no Catalunya. està delinquint.

Estan dinamitant la convivencia fent us de l'amenaça d'aplicar el Dret Penal que mai shauria daplicar en un context com aquest.
La Fiscalia amb la seva actuacio a Catalunya esta a punt de carregar-se l'Estat de Dret. 
El Dret penal ha deixat de ser a Catalunya un mitjà per garantir els drets i llibertats de les persones i s'ha convertit en els darrers dies en una mena de braç executor del PP i del  feixisme español.

Si la Fiscalia no atura les seves accions d'immediat i allibera Catalunya de l'opressió a la qual se l'està sotmetent en els darrers dies, una gran majoria de la ciutadania deixarà de creure en la justicia i el dany  que es causarà en la societat serà de dimensions insospitades.

El PP en connivencia amb la Fiscalia i les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat estan creant el context idoni per aplicar l'opressió. 

Nomes que hi hagi una accio violenta la reprimiran i aixo tindrà un efecte en cadena que farâ que el poble de Catalunya, la gent que només vol ser escoltada prengui mal.
Es una mena de terrorisme del govern i la fiscalia que busca causar dany en la ciutadania catalana.

En el fons estan delnquint ells, prevaricant i les consequències, si els hi surt bé, seran molt greus per la gent de catalunya.

Per tant, sobretot el dia 1 d'octubre sortim al carrer pacíficament i guanyarem.

Siusplau feu difusió d'aquest mail i que el que s'hi diu arribi a com més gent millor.
La nostra consciència de les seves  intencions és la seva derrota.

1 comentari: