dissabte, 26 de juliol del 2014

Ara és l'hora - 1

Us copio un avís  de l'Assemblea:
 
Com ja sabeu, des del 17 de juliol tenim engegada la campanya unitària de la societat civil ARA ÉS L’HORA, amb un sol objectiu: votar i guanyar el 9 de novembre. 

En la seva fase inicial, la campanya preveu tres objectius imprescindibles d’assolir: Omplir a vessar la V baixa, aconseguir 100.000 voluntaris i obtenir el finançament necessari per fer front a les despeses originades per una campanya que serà potent, ambiciosa i guanyadora. 

Una de les parts més importants d’aquest finançament es la venda dels lots oficials de la V baixa. Hem de tenir ben present que no estem venent ni comprant samarretes, estem fent donacions importantíssimes que ens permetran finançar, d’una banda l’Assemblea (que no té més ingressos addicionals que aquests) i de l’altra, i molt important, la campanya unitària. 

Pack Via Catalana 2014 / Ara és l'hora
  • Pack Via Catalana 2014
  • Pack Via Catalana 2014 / Ara és l'hora
  • Pack Via Catalana 2014

Pack Via Catalana 2014 / Ara és l'hora


15,00 € amb IVA
Aquest any la Via Catalana 2014 hi haurà samarretes de dos colors: vermell o groc. Per tal de poder fer la senyera al llarg de la V. El pack inclou: samarreta, motxilla, DVD de la Via Catalana ( fins acabar existències) i els papers necessàris per aquell dia. 

Totes les samarretes menys les XXL que arribaran a partir de dijous.  Les comandes que continguin les XXL no es serviran fins llavors
Guia de talles
En aquest sentit us hem de dir que algunes empreses que busquen únicament el lucre personal o, potser, alguna cosa més fosca, estan oferint samarretes com les oficials (és a dir, “pirates”) a uns preus molt baixos.
  
Aquestes empreses, a banda d’actuar de manera il·legal (i, en aquest sentit, ja hem posat en marxa la nostra maquinària jurídica) l’únic objectiu que tenen és fer diners amb la nostra campanya, fer diners amb la nostra feina. Si caiem en el parany que ens presenten, el perjudici econòmic que podrien causar a l’Assemblea, a la campanya i, per tant, també al propi procés d’independència seria enorme.
  
Apel·lem directament a la vostra il·lusió col·lectiva en el projecte. Apel·lem al vostre convenciment col·lectiu i individual que el 9N votarem i guanyarem . Només hi ha una sola maneres de finançar l’Assemblea i són els lots amb la samarreta. Només podem contribuir de manera important en el finançament de la campanya unitària amb els lots oficials per al 9N.  
Estem convençuts que compartiu amb nosaltres el contingut d’aquest correu. Si us plau, feu-ne difusió on calgui.

Endavant i bona feina!
ARA ÉS L'HORA
Assemblea Nacional Catalana

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada