divendres, 13 de febrer de 2015

L'ANC i tots nosaltres seguim treballant

L'ANC treballa en un 11-S més polític amb les eleccions del 27-S a l'horitzó

Dilluns, 9 Febrer, 2015


Després de la gran manifestació del 2012 a Barcelona, la cadena humana del 2013 i la V del 2014, l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) ja treballa en la mobilització que aquest 11 de setembre del 2015 ha de servir per a arrencar la campanya electoral cap a les eleccions del 27 de setembre que l'entitat projecta com a plebiscitàries i constituents.
L'ANC pretén visualitzar un cop més la força de l'independentisme social, reivindicatiu i festiu i alhora dotar aquesta nova iniciativa d'un major caràcter polític. En aquest sentit, els membres de l'ANC, la seves assemblees Territorials, Sectorials i Exteriors cercaran durant aquest mes de febrer la millor fórmula per a seguir empenyent des de la societat civil cap a la plena sobirania de Catalunya.
Els socis i els simpatitzants de l'ANC també poden contribuir en la pluja d'idees per a fer de la Diada del 2015 una nova jornada històrica a través de les xarxes socials, per correu o posant-se en contacte amb la Territorial més propera.

3 comentaris:

 1. si seguirem treballant encara que sigui pensant i donant idees, que fa falta per seguir picant pedra i seguir empenyent

  ResponElimina
 2. Doncs, com sempre, serem al vostre costat! Fent camí!!
  Gràcies, Assemblea, per la feinada tan ben feta!

  ResponElimina
 3. Farem el que calgui per a que l'11 de setembre del 2015 també sigui un èxit. I el 27 S, encara més!!

  ResponElimina