dimecres, 13 de maig del 2015

Noi li agrada noia, noi li agrada una futura i distòpica catalunya independent

Avui tenim una participació molt peculiar. En PONS de PONS'S BLOG ens presenta un escrit de ciència ficció que, sincerament, espero que quedi en ficció :-)


9 de setembre de 2029. La ofensiva realitzada per la resistència humana TechCom contra Skynet ha fallat i ha sigut exterminada. Skynet, la intel·ligència artificial que controla les màquines ha aconseguit el seu objectiu, defensar-se de la amenaça humana que intentava desactivar-la des de que aquesta va prendre consciència el 29 de agost de 1997.

11 de setembre de 2029. La resistència humana com a tal ja no existeix, però per tot el planeta queden petites comunitats humanes amagades, les quals Skynet també vol exterminar per no corre cap risc. Per tal de rastrejar el planeta de manera més eficient en busca de vida humana Skynet reorganitza el mapa polític establert en països que havia fet la humanitat i divideix la terra en sectors independents.

27 de setembre de 2029. Una unitat Terminator model T-850 assignada a un petit sector de l’antiga Europa elimina amb èxit l’últim humà del sector anomenat Catalunya.

9 comentaris:

 1. Benvolgut Pons... m'agrada molt la ciència ficció. No tant com a tu, però m'agrada. Ara bé, aquest final em sembla massa dramàtic.
  Clar que, d'altre banda, hem de pensar que això vol dir que ho vàrem aconseguir i que hem passat uns anyets gaudint de la independència...
  i... què caram, que ser els darrers en ser exterminats, també és una forma de passar a la història...

  Però, tot i així... preferiria un final més optimista!! :-DD

  ResponElimina
 2. Som els més resistents!!! Deu ser pels segles d'entrenament que portem resistint. No sé si això és cap consol, però més val quedar-se amb la part positiva.

  ResponElimina
 3. Deixo el mateix comentari que al blog del Pons:

  Proposo una versió B amb final feliç:
  En Patufet surt de la panxa del bou (un bou T851- 2.0 fabricat a Martorell) on estava amagat i al darrer moment es carrega el Terminator.
  Amb la Puntaire repoblen els Països Catalans.

  ResponElimina
 4. m'apunto a la versió B, a un altre final: què s'ha de fer? com?

  ResponElimina
 5. M'he quedat garratibada. Siguem independents que el món s'acaba.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Hahahaha sí, sí, més van que ens donem pressa o no en podrem gaudir :-DD

   Elimina
 6. Sort que ha dit que li agrada una futura i distòpica Ctaalunya independent!

  ResponElimina
 7. Ah, ja no recordava que això es penjava per aquí també.

  ResponElimina